190016

Jauns produkts

Smērvielu izdales ierīce 80L ATS D-110

309,99€

-20%

247,99€

Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Ideāls blīvējums
Aizmirstiet par izlietotās eļļas glabāšanu spaiņos vai mucās - tagad, pateicoties blīvajai tvertnei, kas ir pilnībā eļļas necaurlaidīga, jums nav jāuztraucas par izlijušu eļļu darbnīcā!

Viegls darbs
Vienkārši paceļot liftu, lai paceltu, izlieciet konteineru no mājas augstuma, atskrūvējiet drenāžas aizbāzni un tas ir darīts! Lai eļļa ieplūstu tvertnē, atliek tikai pagriezt vārstu.


Tvertnes tilpums Iztukšošanas tvertnes tilpums ir 80 litri, tāpēc tajā var ievietot daudz eļļas. Spiediena mehānisms ļauj viegli un ātri iztukšot bļodu. Pateicoties tam, ierīces sagatavošana turpmākai nomaiņai aizņem ļoti maz laika.

Operācijas
komforts Zlewarka ir aprīkots ar riteņiem un ērtu rokturi. Turklāt tam ir mazs svars (21,5 kg), tāpēc to var viegli pārvietot jebkurā vietā.

ATS - kvalitātes garantija
Šīs trīs zvaigznes garantē perfektu kvalitāti un rūpīgu aprūpi par katru detaļu. ATS ir augstākās kvalitātes vulkanizācijas iekārtu un automobiļu darbnīcu ražotājs visā Polijā. Izgatavojam visu – no mazām detaļām – piemēram, riepas un balansierus! Izvirziet hipotēzi par ATS kvalitāti un iegūstiet pārliecību par ideālu izvēli jau šodien

augstums 450
garums 950
svars 21.5
platums 500

9 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt