5902560338096

Jauns produkts

JAN NOWAK OHS nodalījuma skapis skolām un bērnudārziem OLA

333,49€

width=
Made in EU

Tehniskie dati:

Izmēri:
Svars (ar iepakojumu): 45,5 kg
Krāsa: pelēks-daudzkrāsains (RAL 7035 – RAL 1021 / RAL 3028 / RAL 5018 / RAL 1007)
Augstums: 120 cm
Platums: 109 cm
Dziļums: 45 cm
Depozīta kastes izmēri:
Augstums: 32 cm
Platums: 24 cm
Dziļums: 45 cm

Metāla nodalījuma skapis OLA no JAN NOWAK – skolām, bērnudārziem

Ieteicamais lietojums:
-skola,
-bērnudārzs,
-bērnudārzs,
-viesnīca vai sporta zāle,
-ārsta kabinets.

OLA ir daudzfunkcionāls tērauda skolas kabinets, kas aprīko gan plašas, gan nelielas telpas. Pateicoties savām krāsām, tas kļūs par raksturīgu papildinājumu jebkurai skolas vai bērnudārza ģērbtuvei. Tas derēs arī kā oriģinālas mēbeles viesnīcā, ārsta kabinetā vai sporta zālē. Katram no divpadsmit nodalījumiem ir aizskrūvēta slēdzene, un komplektācijā ir iekļauta arī galvenā atslēga, lai atvērtu katru no skapjiem. OLA bērnudārza skapis ir uzticams modelis, kas darbosies jebkurā vietā.
OLA uzglabāšanas skapis - funkcionāls un uzticams
Mūsu skolas kabinetā ir divpadsmit ietilpīgi, slēdzami skapji, kas ļauj glabāt dažāda veida personīgās lietas vai apģērbu. OLA modelis ir izgatavots no augstas kvalitātes 0,6 mm bieza pulvera pārklājuma tērauda, ​​tāpēc tas ir īpaši izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem. Ventilācijas atveres nodrošina pareizu gaisa cirkulāciju nodalījumos, kas efektīvi aizsargā uzglabāto saturu no mitruma.

KOMPAKTS
Mūsu skolas skapja platums ir tikai 109 cm, tāpēc tas ir lieliski piemērots pat vismazākajām telpām.

DROŠI
OLA modelis ir izgatavots no augstas kvalitātes pulverkrāsotas tērauda loksnes. Cietais korpuss nodrošina korpusam izcilu izturību pret bojājumiem un nepieciešamo stabilitāti.
RŪPĪGI IZSTRĀDĀTS
Ventilācijas atveres nodrošina gaisa cirkulāciju nodalījumos. OLA uzglabāšanas skapis garantē nepieciešamo gaisa plūsmu un efektīvi kopj glabājamās lietas vai apģērbu.

UZTICAMI
Katram nodalījumam ir izturīga skrūvējama slēdzene. Turklāt komplektā ir galvenā atslēga - nepieciešama, ja skapis paredzēts lietot bērniem. Mūsu bērnudārza kabinets pienācīgi parūpēsies par uzkrāto saturu.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt