5902560338041

Jauns produkts

JAN NOWAK 4 nodalījumu OHS skapis apģērbam JULIA

298,99€

width=
Made in EU

Tehniskie dati:

Izmēri:
• Krāsa: pelēka (RAL 7035)
• Augstums: 185 cm
• Platums: 80 cm
• Dziļums: 45 cm
• Svars (ar iepakojumu): 46 kg

Izturīgs metāla OHS glabāšanas skapis JULIA no JAN NOWAK

Kompaktais JULIA skapis lieliski papildinās pat vismazāko darba telpu. Tas labi iederas ģērbtuvēs, kurās nepieciešama ietilpīga noliktavas telpa lielam skaitam darbinieku, studentu vai klientu – šis modelis ir tikai 80 cm plats, tāpēc ļaus lieliski sakārtot interjeru un nodrošināt maksimālu komfortu ikdienā. Tā būs neaizvietojama vieta, kur uzglabāt personīgās lietas vai apģērbu skolās, viesnīcās, sporta zālēs, fitnesa klubos, peldbaseinos, darbnīcās, skaistumkopšanas salonos un klīnikās.

JULIA skapis - pilns uzglabāšanas komforts
Augstākā materiālu kvalitāte un stingrs konstrukcijas elementu savienojums nodrošina JULIA modelim nepieciešamo stabilitāti un izturību pret mehāniskiem bojājumiem. Tas ir izgatavots no 0,6 mm biezas tērauda loksnes ar pulvera pārklājumu. Tā ir garantija, ka mūsu kabinets darbosies jebkuros apstākļos.

Slēdzamie nodalījumi ļauj droši uzglabāt personīgās lietas, instrumentus, dokumentus vai drēbes. Uzglabātais saturs ir aizsargāts pret mitrumu ar īpašām ventilācijas atverēm. Turklāt mūsu kabinets ļauj droši glabāt dokumentus, kas satur personas datus, saskaņā ar piemērojamajiem GDPR noteikumiem.

Kompaktie izmēri un lielais uzglabāšanas vietas apjoms padara mūsu skapi par nepārspējamu modeli, kas darbosies jebkurā vietā.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt