5902560331066

Jauns produkts

JAN NOWAK Eco Design 6 durvju glabāšanas skapis IGOR

379,49€

width=
Made in EU

Tehniskie dati:

Augstums: 185 cm
Platums: 90 cm
Dziļums: 45 cm
Svars (ar iepakojumu): 49 kg

Depozīta kastes izmēri:
Augstums: 84 cm
Platums: 23 cm
Dziļums: 42 cm

IGOR metāla skapis no JAN NOWAK Eco Design
OHS skapis / 6 nodalījumi / 0,6 mm tērauds

ANTRACĪTS (RAL 7016) / VALRIEKSTS
Metāla glabāšanas skapis IGOR no JAN NOWAK - funkcionāls OHS nodalījuma skapis
IGOR ārkārtīgi ērtā veidā uzglabā drēbes, personīgās lietas vai pat dokumentus. Mūsu DDVA kabinets ir garantija, ka Jūsu darbinieki, klienti vai studenti iegūs komfortu un nepieciešamo drošību. Rūpīgi izstrādātā konstrukcija ļauj savākt lietas līdz sešiem cilvēkiem, bet kompaktais izmērs ļaus aprīkot pat mazāko interjeru. IGOR skapis ir obligāts katrai darba telpai.

Mēs veidojam metāla skapjus, jo rūpes par vidi ir viena no mūsu prioritātēm produktu veidošanā. Tērauda mēbelēm ir raksturīga arī izcila izturība pret bojājumiem, tāpēc tās glabā dokumentus daudzus gadus. Eco Design sērija radīta tiem, kuri nevēlas atteikties no tērauda loksnes stiprības un meklē mēbeli ar elegantāku raksturu. Nodilumizturīgā krāsa, kas pārklāj IGOR durvis, lieliski imitē riekstkoka koksni. Šī mēbele dažādos jebkuru darba telpu, ģērbtuvi vai koridoru.
IGOR kompakts uzglabāšanas skapis - lieliski piemērots nelielai ģērbtuvei
Mūsu skapis nodrošina drošību un glabāšanas ērtības. Tā korpuss ir izgatavots no cietas un izturīgas 0,6 mm biezas tērauda loksnes, kas garantē izturību pret mehāniskiem bojājumiem un uzglabātā satura pilnīgu drošību. Turklāt Igor OHS skapim ir pat 6 ietilpīgi nodalījumi - katrs ir aizsargāts ar slēdzeni.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt