STABIL2259040

Jauns produkts

Plaukts STABIL 400kg 225x90x40

130,88€

Tehniskie dati:

TipsMetāla plaukti
TipsPieskrūvēti plaukti
Augstums (cm)225
Platums (cm)90
Dziļums (cm)40
KrāsaCinkota
Svars (kg)25.5
Plauktu materiālsMDF
Kravnesība uz vienu plauktu (kg)400
Uzstādīšanas veidsVīti
Plauktu skaits6
Papildus informācijaVar izlocīt kā galdu, regulējams plauktu augstums


Stabil 400 metāla plaukts — ideāls risinājums telpas organizēšanai
Mēs piedāvājam skrūvējamo metāla plauktu Stabil 400, kas lieliski piemērots dokumentu, piederumu un daudzu citu priekšmetu uzglabāšanai un kārtošanai. Šis cietais plaukts tika izveidots, lai nodrošinātu maksimālu izturību un funkcionalitāti.

Cieta un izturīga konstrukcija:
Stabil 400 plaukts ir izgatavots no augstas kvalitātes metāla, kas garantē uzticamību un ilgu kalpošanas laiku. Pateicoties cinkošanai, plaukts ir arī izturīgs pret koroziju un bojājumiem, kas nozīmē, ka tas jums kalpos daudzus gadus. Tagad jūs varat baudīt labi sakārtotu telpu, neuztraucoties par plaukta stabilitāti.

Koka dēļu plaukti:
Plauktam ir 6 izturīgi plaukti no masīvkoka dēļa. Katra plaukta kravnesība ir līdz 400 kg, tāpēc varat droši glabāt smagākus priekšmetus. Turklāt koka dēlis piešķir plauktam estētisku izskatu un vienlaikus nodrošina izturību un stabilitāti.

Vienkārša montāža un demontāža:
Stabil 400 plaukta montāža ir ātra un vienkārša. Plaukts ir skrūvējams, kas ļauj to viegli salikt un izjaukt atbilstoši savām vajadzībām. Ja jums ir nepieciešams pārvietot vai mainīt telpas konfigurāciju, jūs varat brīvi izjaukt un salikt plauktu, nezaudējot tā stabilitāti.

Drošība:
Stabil 400 plaukts atbilst augstākajiem drošības standartiem un ir pakļauts stingrām izturības pārbaudēm. Mēs nodrošinām tā augsto kvalitāti un drošību, kas sniedz pārliecību, ka jūsu mantas tiks pienācīgi aizsargātas.

Investējiet Stabil 400 skrūvējamajā metāla plauktā un izbaudiet savas telpas labāku organizāciju un funkcionalitāti. Šis izturīgais, izturīgais un estētiskais plaukts ir ideāls risinājums jūsu veikalam, noliktavai, mājai vai darbnīcai.

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt