BAS6724

Jauns produkts

Akumulatoru lādētājs IGBT, 50A ~ 500A, 12V/ 24V

107,23€

Tehniskie dati:

IGBT INVERTERA TAISNFORMĀCIJA AR SĀKUMU
Barošana: 230V / 50Hz
Uzlādes spriegums: 12/24V
Strāva: 5~40A
Uzlādes strāva: 50-500Ah
Uzlādes kabelis: 600A, 2m
Uzlādē akumulatorus ar ietilpību: 25 - 800 A


Taisngrieža PRIEKŠROCĪBAS AR START-UP BASS POLSKA
Bass Polska invertora taisngriezis ir paredzēts 12 V un/vai 24 V atvērta vai slēgta tipa svina skābes akumulatoru normālai uzlādei un apkopes uzlādei (piemēram, WET akumulatori - ar šķidru elektrolītu, GEL - ar gēla elektrolītu vai AGM - ar elektrolīta absorbētājs).
Specializētais IGBT invertora taisngriezis ļauj ne tikai uzlādēt akumulatoru, bet arī atbalsta vieglo automašīnu, furgonu, tranzīta un celtniecības mašīnu iedarbināšanu.
Bass Polska startera lādētājs nodrošina trīs vai četru pakāpju uzlādi (ieteicams ļoti izlādētiem vai ilgstoši neizmantotiem akumulatoriem).
Lādētājam ir trīs darbības režīmi trīspakāpju uzlādei: pastāvīgas strāvas režīms, nemainīga sprieguma režīms un plūstošās uzlādes režīms.
Lādētājam ir četri darbības režīmi četrpakāpju uzlādei: priekšuzlādes režīms, pastāvīgas strāvas režīms, pastāvīga sprieguma režīms un lādes uzlādes režīms.
Aizsardzība pret pārkaršanu: kad iekšējā temperatūra sasniedz vērtību, kas augstāka par 75°C, lādētājs automātiski izslēgsies. Uzlāde tiks automātiski atsākta, kad temperatūra pazemināsies līdz 45°C.
Zemsprieguma aizsardzība: aktivizējas, kad spriegums nokrītas zem 1,4 V.
Bass Polska lādētājs ir aprīkots ar uzlādes pakāpes indikatoriem.

9 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt