PPM-1

Jauns produkts

Liekšanas ierīce GP-1, 6-14 mm, 8 mm

75,00€

Tehniskie dati:

Armatūras stieņa liekšanas mašīnas tips: GP-1
 
Liktenis . Maza, kompakta liekšanas iekārta, kas ir ideāli piemērota maziem komerciāliem būvlaukumiem. Izvēle cilvēkiem, kuri paši būvē māju, garāžu vai, piemēram, pamatu žogam. Šo liekšanas mašīnu var izmantot stieņu liekšanai divos veidos. Stieņus līdz 6mm var saliekt 8 mm platā rievā. Ap serdi varat saliekt gludus stieņus līdz 14 mm vai rievotus stieņus līdz 12 mm.
 
Būvniecība. Liekšanas mašīna ir izgatavota no tērauda, ​​pārklāta ar pulvera pārklājumu. Liekšanas mašīnas pamatne ir apzīmogota, kas ļauj brīvi griezt rokturi, nebaidoties no roktura aizķeršanās pie stiprinājuma skrūvēm. Rokturis beidzas ar plastmasas rokturi. Liekšanas iekārta ir aprīkota ar regulējamu pieturu, kas ļauj iestatīt stieņa liekšanu 90 grādu leņķī.
 
Izvēles ieteikumi . Liekšanas mašīna ir lieliski piemērota maziem būvlaukumiem, vienģimenes mājām, saimniecības ēkām uc Galvenokārt paredzēta stieņu stieņu locīšanai un nelielu daudzumu lielāku armatūras stieņu locīšanai. Ja meklējat līdzīgu liekšanas mašīnu, bet ar atšķirīgu rievas platumu, lūdzu, pārbaudiet GP-2, GP-B vai GP-C liekšanas mašīnas. Ja meklējat liekšanas mašīnu profesionālai lietošanai, gan lielāka apjoma mazo stieņu 6-10mm diametrā, gan lielāku 12-14mm stieņu liekšanai, lūdzu pārbaudiet GP-4 un lielākus modeļus.
 
Papildus aprīkojums . Liekšanas mašīnai nav papildu aprīkojuma.
 
Liekšanas mašīna ir paredzēta locīšanai:
- gludu un rievotu stieņu rievā līdz fi 6
- ap lieces serdi (ar rādiusu 25 mm) gludos stieņus (Re 250MPa max) līdz fi 14 un rievotos stieņus (Re500MPa) max) līdz fi 12
 
Ierīces izmēri:
- Liekšanas sviras garums ir 600mm.
- Ierīces svars ir 2,9 kg
- Pamatnes izmēri ir 160x160mm.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt