PPM-2

Jauns produkts

Liekšanas ierīce GP-2, 6-14 mm, 12 mm

82,50€

Tehniskie dati:

Armatūras stieņa liekšanas mašīnas tips: GP-2
 
Liktenis . Neliels, kompakts armatūras stieņu liecējs, kas lieliski piemērots maziem komerciāliem būvlaukumiem. Veltīts cilvēkiem, kuri paši vēlas būvēt māju, nojumes, lapenes, žogu pamatus u.c. Liekšanas mašīna ir veidota tā, lai ar to varētu izliekt stieņus divos veidos. Stieņus līdz 10 mm var saliekt 12 mm platā lieces rievā. Otrs lieces veids ir locīšana ap serdi. Šādā veidā varat saliekt gludus stieņus līdz 14 mm vai rievotus stieņus līdz 12 mm.
 
Būvniecība.  Liekšanas mašīna ir izgatavota no tērauda, ​​pārklāta ar pulverkrāsu. Liekšanas mašīnas pjedestāls ir nospiests, kas nodrošina roktura brīvu griešanos. Tas novērš problēmu, kas saistīta ar roktura pievienošanu montāžas skrūvēm. Rokturis beidzas ar plastmasas rokturi. Liekšanas iekārta ir aprīkota ar regulējamu aizturi, kas ļauj iestatīt ierīci tā, lai vairākkārt varētu saliekt stieni 90 grādu leņķī.
 
Izvēles ieteikumi . Liekšanas mašīna ir lieliski piemērota nelieliem būvlaukumiem, vienģimenes mājām, saimniecības ēkām utt. Galvenokārt paredzēta stieņu stieņu locīšanai un neliela apjoma lielāku stiegrojuma stieņu locīšanai ar diametru 12 mm. Ja meklējat līdzīgu liekšanas iekārtu, bet ar cita platuma rievu, lūdzu, pārbaudiet lieces mašīnas GP-1 (rievas 8mm), GP-A (8mm gropi) vai GP-B (10mm gropi). Ja meklējat liekšanas mašīnu profesionālai lietošanai, liela apjoma mazu stieņu 6-10 mm diametrā un lielāku 12-14 mm stieņu liekšanai, lūdzu, pārbaudiet modeļus no GP-4 un augstāk.
 
Papildus aprīkojums . Liekšanas iekārta ir aprīkota ar ieliktni, kas samazina lieces atstarpi no 12 mm līdz 7 mm.
 
Liekšanas iekārta ir paredzēta locīšanai:
- gludu un rievotu stieņu rievā līdz fi 10
- ap lieces serdi (ar rādiusu 25 mm) gludus stieņus (Re 250MPa max) līdz fi 14 un rievotus stieņus (Re500MPa) max) līdz fi 12
 
Ierīces izmēri:
- Liekšanas sviras garums ir 600mm.
- Ierīces svars ir 3kg
- Pamatnes izmēri ir 160x160mm.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt