PXN28481

Jauns produkts

Profesionāls urbis/slīpmašīna IBS/E

104,62€

Tehniskie dati:

Urbšanai, frēzēšanai, slīpēšanai, pulēšanai, tīrīšanai, griešanai, griešanai, gravēšanai un parakstīšanai. Precīzijas mehāniķiem, modeļu veidotājiem, juvelieriem, optiķiem, māksliniekiem un elektronikas entuziastiem.
Augsta koncentriskā precizitāte (maksimālais izskrējiens 3/100mm). Nav noplūdes jūsu uzgaļiem un griezējiem

Šim augstas apgriezienu skaitam, īpašajam līdzsvarotajam, zema trokšņa līmeņa līdzstrāvas (DC) īpašajam motoram ir pilna viļņa elektroniskā ātruma kontrole. Slīpētā tērauda vārpsta darbojas lodīšu gultnī. Iekļautas sešas augstas koncentriskuma MICROMOT uzmavas (1,0 - 1,5 - 2,0 - 2,4 - 3,0 un 3,2 mm un noslēguzgrieznis). Stabila spiedienlieta alumīnija zobrata galva ar 20 mm MICROMOT apkakli ļauj uzstādīt papildu urbšanas statīvus un horizontālos statīvus. Galvenais korpuss no stikla šķiedras pastiprināta POLIAMĪDA. Tiek piegādāts ar 34 uzgaļiem un griezējiem stabilā plastmasas korpusā.

Jebkuram darbam uz darbagalda mēs iesakām izmantot mūsu elektrotīklam pieslēgtos instrumentus. Tās ir vieglas, viegli apstrādājamas (īsākas) un nav ierobežotas ar darbības laiku.

230V. 5000 - 22000 apgr./min. 100W. Garums 230mm. Svars 500g. Izolēts līdz 2. klasei.28481_tools.png


Tiekamies vietnē YouTube!

MICROMOT tērauda uzmavas
Kā aprakstīts tālāk. Piemērots visām rokas MICROMOT mašīnām, izņemot gravieri GG 12. Komplektā ir viens 1,0 - 1,5 - 2,0 - 2,4 - 3,0 un 3,2 mm, savilkšanas uzgrieznis un turētājs uzglabāšanai.

Nr 28940 €10.36



Piezīme:
MICROMOT tērauda uzmavas ir rūdītas, un tādējādi tām ir augsta, nemainīga elastība. Tās saglabā arī ilgstošu precizitāti pat pēc regulāras lietošanas (šīs uzmavas nevajadzētu salīdzināt ar nerūdītām, četršķautnēm no misiņa un alumīnija). Trīsšķautņu uzmavu ir ievērojami grūtāk izgatavot nekā četru spraugu tipu, taču tā nodrošina labāku nesošo virsmu. Tas ir īpaši svarīgi griezējiem ar mazu vārpstas diametru.28481_6.png

15 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt