PXN27082

Jauns produkts

Karstās stieples griezējs THERMOCUT 12/E

41,76€

Tehniskie dati:

Arī brīvai griešanai biezās putupolistirola loksnēs Diorama modeļa dzelzceļa būvniecībai. Jebkura profila ražošanai.

Citas pielietojuma jomas: Arhitektūras modelēšana, prototipu konstruēšana, dizaineriem, dekoratoriem vai smalkiem darbiem pie konstrukciju siltināšanas. Un, protams, klasiskajai modeļu veidošanai.

Stabils rāmis ar grozāmu fiksācijas elementu augšpusē un izvelkamu apakšējo stieples stiprinājumu. Maksimālais kopējais pagarinājums 200mm. Maksimālais sagataves augstums 150mm.

Griešanas stieples temperatūra bezgalīgi mainīga. Nedaudz praktizējot, jūs varat sasniegt optimālus griezumus atkarībā no materiāla blīvuma un biezuma. Parasti vidējā temperatūrā un bez pārāk liela spiediena. Uzsilšanas laiks 1 sekunde. Komplektā ar piecām deformējamām griešanas stieplēm 285 x 0,85 mm.



Tehniskie dati:
12V. 50 W. Griešanas stieples temperatūra regulējama no apm. 150 - 350 °C. Mēs iesakām darbam MICROMOT tīkla adapterus, kuru jauda ir 2A.

Tiekamies vietnē YouTube!

Nedaudz praktizējot ainavas izveidošana pat pabeigtiem dzelzceļiem un ielām ir vienkārša. Tāpat nav problēmu veikt labojumus ainavu modelēšanā.

Piezīme:
putupolistirols ir lēts materiāls un ļoti videi draudzīgs salīdzinājumā ar citiem materiāliem; to var viegli pārgriezt ar karstu stiepli. Šis materiāls tiek pārdots standarta lokšņu izmēros 50 x 100 cm un biezumā no 2 līdz 16 cm gandrīz visos DIY centros un datortehnikas veikalos.
Nr 2808210 gab. € 18.21

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

11 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt