PXN28707

Jauns produkts

MICROMOT tīkla adapteris NG 2/E

38,37€

Tehniskie dati:

Polarizēta ligzda MICROMOT spraudnim. Sarkanā gaismas diode norāda gatavību lietošanai. PTC (Pozitīvais temperatūras koeficients) elements novērš pārslodzi (un pievienots rīks netiks automātiski restartēts). Pēc atdzišanas strāvas kontaktdakša ir uz īsu brīdi jāatvieno, lai atiestatītu adapteri. Ar caurumiem uzgaļu uzglabāšanai. Salokāms instrumentu paliktnis nodrošina drošu vietu MICROMOT instrumentu gatavībai. Mainīga ātruma kontrole ar atgriezeniskās saites efektu, lai pielāgotu bitu ātrumu atbilstoši darbam, kā arī nodrošina augstu griezes momentu pie maziem apgriezieniem.

Tehniskie dati:
230V. Piegādā 2A pie 16 voltu atvērtas ķēdes un 12 voltu zem slodzes. Svars 1000g. 2. klases izolācija.

Tiekamies vietnē YouTube!

Piezīme:
Rokas elektroinstrumentu enerģijas patēriņš tiek mērīts saskaņā ar starptautiski pieņemto ICE-745-1 specifikāciju. Tiek mērīta patērētā strāva, nevis jaudas patēriņš ar karstu motoru tieši pirms apstāšanās. Praksē šis stāvoklis parādās reti, ja vispār. Visi PROXXON tīkla adapteri ir atbilstoši izmēriem ieteiktajiem mērķiem.

Adapteri neietver ilustrētās frēzes/urbjmašīnas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

11 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt