PXN28704

Jauns produkts

MICROMOT tīkla adapteris NG 5/E

71,52€

Tehniskie dati:

Ar izcilu jaudu 5A. Kompaktā NORYL korpusā (karstumizturīgs - ieteicams transformatoriem).

Mainīga ātruma kontrole ar atgriezeniskās saites efektu optimālam instrumenta ātrumam un lielam griezes momentam pie maziem apgriezieniem. Trīs polarizētas ligzdas MICROMOT mašīnām. Komplektācijā ietilpst arī pāris ligzdas standarta banānu spraudņiem (diametrs 4 mm). Galvenais slēdzis transformatora izslēgšanai bez nepieciešamības atvienot. Sarkanā gaismas diode norāda 'gatavību'. PTC (pozitīvs temperatūras koeficients) aizsardzība pret pārslodzi (pieslēgta iekārta netiks automātiski restartēta. Pēc atdzišanas, lai atiestatītu adapteri, uz īsu brīdi jāatvieno strāvas kontaktdakša). Ar glabāšanas atverēm instrumentiem ar 2,35 mm un 3 mm vārpstām. Salokāms instrumentu balsts MICROMOT instrumentam.

Tehniskie dati:
230V. Piegādā 5A pie 16 voltu atvērtas ķēdes un 12 voltu zem slodzes. Svars 2000g. 2. klases izolācija.

Tiekamies vietnē YouTube!

Piezīme:
Rokas elektroinstrumentu enerģijas patēriņš tiek mērīts saskaņā ar starptautiski pieņemto ICE-745-1 specifikāciju. Tiek mērīta patērētā strāva, nevis jaudas patēriņš ar karstu motoru tieši pirms apstāšanās. Praksē šis stāvoklis parādās reti, ja vispār. Visi PROXXON tīkla adapteri ir atbilstoši izmēriem ieteiktajiem mērķiem.

Adapteris neietver ilustrētā frēzēšanas/urbjmašīnas bloku.

11 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt