5902560338065

Jauns produkts

JAN NOWAK OHS nodalījuma depozīta skapis OLIVER

517,49€

width=
Made in EU

Tehniskie dati:

Izmēri:
• Krāsa: pelēka (RAL 7035)
• Augstums: 185 cm
• Platums: 90 cm
• Dziļums: 45 cm
• Svars (ar iepakojumu): 73 kg

Depozīta kastes izmēri:
• Augstums: 13 cm
• Platums: 22 cm
• Dziļums: 42 cm

Metāla nodalījuma skapis OLIVER no JAN NOWAK

Šeit ir OLIVER, daudzfunkcionāls, perfekti sakārtots skapis, ar kuru ikdienas svarīgāko lietu vai pārtikas produktu uzglabāšana kļūs vienkārša un ērta. Pateicoties tā kompaktajiem izmēriem un neparastajai funkcionalitātei, mūsu glabāšanas skapis var uzglabāt vissvarīgākās personīgās lietas līdz pat trīsdesmit trīs cilvēkiem! Katram nodalījumam ir spēcīga bultskrūvju slēdzene, kas atbilstoši nostiprina saturu.

Mūsu noliktavas skapis darbojas viesnīcās vai privātu uzņēmumu darba telpās, jo tajā var uzglabāt personīgās mantas, piemēram, maku vai telefonu. Tas arī ļauj savākt pārtikas produktus ēdnīcās vai skolas vai uzņēmuma ēdamzālēs. Tas būs arī uzticams un kompakts risinājums jebkurā birojā, kurā nepieciešama detalizēta korespondences nošķiršana. Šādu OLIVER modeļa lietošanu ievērojami atvieglos estētiski vizītkaršu turētāji uz katra no nodalījuma durvīm.

OLIVER skapis - uzticams un daudzpusīgs

AUGSTĀKĀ KVALITĀTE
Ikdienas lietošanas drošību un ilgu gadu izturību pret mehāniskiem bojājumiem nodrošina 0,6 mm biezs pulverkrāsots tērauds. Rūpīga konstrukcijas elementu montāža ir nepieciešamās stabilitātes garantija, pateicoties kurai OLIVER skapja ikdienas lietošana ir pilnīgi droša.

ĒRTA UZGLABĀŠANA
Pat 33 slēdzami nodalījumi ļauj droši uzglabāt sīkas personīgās lietas vai pārtikas preces. Turklāt saturs ir aizsargāts no mitruma, pateicoties īpašām ventilācijas atverēm katrā no nodalījumiem.

FUNKCIONALITĀTE
90 cm plats un pat 33 nodalījumi? OLIVER skapis ir ideāls risinājums pat mazākajām telpām!

15 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt