PXN27200

Jauns produkts

MICRO prese MP 120

128,68€

Tehniskie dati:

Stiepļu un lokšņu presēšana, presēšana, kniedēšana, apdruka, apmales, locīšana. Viegli veidojamu materiālu reljefs, pērļošana un gofrēšana.


Ar 5 cilindriskiem presēšanas instrumentiem (virsmas rūdīti), kas tiek ievietoti zobakmens un nostiprināti ar rievotu skrūvi: Ø 3 - 4 - 5 - 6 un 8 mm. Katrs pussfērisks profils Ø 3 un Ø 9 mm, kā arī 60° kvadrātveida prizma lokšņu metāla locīšanai. Līdzinieks ir viegli regulējama, rūdīta rotējoša plāksne ar visiem nepieciešamajiem caurumiem un apakšējiem presformiem iepriekš norādītajiem presēšanas instrumentiem.
Zobu bagāžnieks vienā priekšpusē ar 6 mm urbumu, lai izmantotu 8 apakšējos presēšanas instrumentus iepriekš norādītajiem presēšanas instrumentiem. 5 mm urbums otrā priekšējā galā, lai izmantotu visus komerciāli pieejamos kniedēšanas instrumentus: vienkārši uztiniet zobstieni, izņemiet to un ievietojiet to atpakaļ otrādi.
Spiediena spēks apm. 1000 N (100 kg). Maksimālais zobstieņa gājiens ar ievietotu instrumentu 65 mm, virs rotējošās plāksnes 50 mm. Cieta tērauda roka ar 120 mm rīkli. Piezemēta tērauda pamatne, 80 x 190 mm ar 8 mm centru un diviem stiprinājuma urbumiem. Svars apm. 2800 g.

Tiekamies vietnē YouTube!

19 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt