040301

Jauns produkts

Gala atslēgu komplekts 1/2”, 10 gab., IMPACT

48,40€

Tehniskie dati:

Augstums - 78 mm
Izmērs - 13, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 26 mm
Beigas - 1/2"
Materiāls - Hrom-molibdēna tērauds
Komplektā: - 1

Gatavs smagam darbam

Izstrādājumi ir paredzēti darbam mainīgos darba apstākļos. Izgatavots no augstākās kvalitātes hroma-molibdēna tērauda (CR-MO) – visizturīgākā pieejamā tērauda. Prece īpaši ieteicama profesionāliem riepu servisiem un autoservisiem.

Izcila izturība


Izmantotais materiāls nodrošinās vāciņiem izcilu izturību pret plaisām. Sēdekļa malas nenoslāpē, un tāpēc vāciņi kalpo ilgu laiku, saglabājot savu nominālo izmēru visā vāciņa kalpošanas laikā.


Perfekta precizitāte

Pateicoties tam, vāciņiem ir ļoti augsta izturība pret plaisām, malām. Vāciņi ir aprīkoti ar lodīšu bloķēšanas atveri (tapa), lai tie neizkristu, kad tos pieliek pie tapas rokas uzgriežņu atslēgās un pagarinājumos. Katrs BOXO trieciena vāciņš ir izgrebts ar ievērojamu precizitāti, un tieši rūpība par detaļām atšķir BOXO produktus no citiem piedāvājumiem.


Pielietojums

Boxo profesionālās garās trieciena sprauslas ir paredzētas tērauda loku atskrūvēšanai ar pneimatisko uzgriežņu atslēgu un daudziem citiem pielietojumiem.

18 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt