24166

Jauns produkts

PrimaCreator™ EasyPrint FLEX 95A - 1.75mm - 1 kg - Black

60,50€

Tehniskie dati:

Pamatdati
Kvēldiega tipsFLEX 95A
Diametrs1,75 mm
Tolerance0,05 mm
Svars1,00 kg

PRIMACREATOR™ EASYPRINT FLEX 95A

EasyPrint FLEX TPU — elastīgs kvēldiegs no PrimaCreator

EasyPrint FLEX TPU ir jaunākais elastīgais kvēldiegs no PrimaCreator. Šis 3D printera kvēldiegs tika izstrādāts, koncentrējoties uz izturību, elastību un lietošanas ērtumu. Kvēldiegs ir izgatavots no TPU (termoplastiskā poliuretāna), kas ir viens no visbiežāk izmantotajiem polimēriem elastīgiem 3D drukas materiāliem. Tagad izmantojiet TPU un vieglās apstrādes priekšrocības. Materiālam ir minimāla deformācija, zema materiāla saraušanās, tas ir ļoti izturīgs un izturīgs pret lielāko daļu ķīmisko vielu un eļļu.

Kāpēc man vajadzētu izmantot EasyPrint FLEX TPU kā elastīgu kvēldiegu?
- Pateicoties Shore cietībai 95A, to ir ļoti viegli apstrādāt
- Perfekta spolēšana, vairs nav sapinušies pavedieni
- Viegli apstrādājams ar plašu temperatūras diapazonu no 180°C līdz 230°C
- Perfekti viendabīga apaļa
- Ideāla diametra pielaide +/-0,05 mm robežās
- Viedais garuma indikators uz spoles
- UV izturīgs

Elastīgs kvēldiegs ar augstu Shore cietību nodrošina vieglu apstrādi
EasyPrint FLEX TPU Shore cietība ir 95 A. Tas aptuveni atbilst apavu vai iepirkšanās riteņa gumijas papēdim. Turklāt elastīgo pavedienu ir ļoti viegli apstrādāt ar lielāko daļu 3D printeru, pateicoties tā salīdzinoši augstajai Shore cietībai. Izmantojiet to arī ar saviem Bowden iestatīšanas 3D printeriem, piemēram, Ultimaker vai BCN3D Sigma. Kvēldiegam nav nepieciešams tiešās piedziņas 3D printeris (DirectDrive ekstrūderis).

"Semi-flex" kvēldiegs nodrošina plašu pielietojumu klāstu
"Semi-flex" formula šajā kvēldiega ir brīnišķīga. Kontrolējiet savas 3D izdrukas un to elastību, vienkārši aizpildot detaļas. Vai vēlaties elastīgu, viegli salokāmu struktūru, kas viegli saspiežas un vienmēr atgriežas sākotnējā formā? Tad EasyPrint FLEX TPU ir jūsu kvēldiegs. Vienkārši izdrukājiet to 3D ar mazāku aizpildījumu. Ja izmantosiet vairāk pildījuma, jūs iegūsit 3D izdruku, kas vairāk līdzinās cietai gumijai (domājiet par kopšanas riepām). Gūstiet labumu no ļoti plašā lietojumu klāsta ar PrimaCreator EasyPrint FLEX TPU. Piemēram, 3D drukas rokturi velosipēdiem, amortizatori, gumijas blīves un zolītes apaviem. PrimaCreator TPU ir milzīgs pagarinājums lūzuma brīdī 400%.

Zema materiāla saraušanās – mazāk deformācijas
Pateicoties ļoti zemajai materiāla saraušanai, EasyPrint FLEX TPU ir ļoti viegli apstrādāt ar visiem FDM/FFF printeriem. EasyPrint FLEX ir ļoti maza tendence deformēties un deformēties. 3D drukāšana labi darbojas arī bez apsildāmas konstrukcijas platformas. Tomēr, lai iegūtu lielākas 3D izdrukas un vislabākos rezultātus, mēs iesakām apsildāmu konstrukcijas plāksni. Temperatūras iestatījums 40-60 °C un pārklājums ar PrimaFIX nodrošina ļoti labu pirmās kārtas saķeri.

Pārliecinieties, vai TPU kvēldiegs tiek glabāts sausā vietā
Lūdzu, ņemiet vērā, ka TPU ir higroskopisks, kas nozīmē, ka tam ir tendence absorbēt ūdeni. Tāpēc uzglabājiet to hermētisku un aizsargātu no mitruma slēgtā traukā vai maisiņā ar gaisa mitrinātāju. Ja jūsu TPU kvēldiegs kādreiz kļūst slapjš, vienmēr varat to žāvēt cepeškrāsnī apmēram 1 stundu 70°C temperatūrā. Pēc tam kvēldiegs ir sauss un to var apstrādāt kā jaunu.

Izmantojot EasyPrint FLEX kvēldiegu, jūs iegūsit vairāk 3D izdruku!

TPU kvēldiegs: padomi labiem 3D drukāšanas rezultātiem

- Zema ātruma 3D druka, 15-30 mm/s
- Izmantojiet apsildāmu drukas gultu, ja tāda ir pieejama
- Vienmēr turiet kvēldiegu sausā vietā

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt