28016

Jauns produkts

xTool D1 10W - Augstākas precizitātes diodes DIY lāzergravēšanas un griešanas mašīna

931,70€

Tehniskie dati:

Labākais maza izmēra rūpnieciskais lieljaudas lāzergravētājs un griezējs biznesa iesācējiem / hobijiem / dizaineriem / māksliniekiem / mājražotājiem / profesionāļiem.

Labākas tehnoloģijas (industriālas kvalitātes tērauda ritenis un vārpsta / spriegošanas ritenis / sinhronā josta / saspiests gaismas punkts utt.) padara grebšanu precīzāku un cirsts darbus perfekti. Izmantojot humanizētākus dizainus, varat visu laiku koncentrēties uz savu darbu.


Atlasiet savu variantu:
varat izvēlēties, vai vēlaties iegādāties xTool D1 ar vai bez rotācijas pierīces. Rotējošais agregāts ir aprīkots ar 8x pacēlājiem.
Varat arī izvēlēties pievienot komplektu, kas ietver gaisa palīgierīces komplektu, šūnveida darba paneli un lāzera materiālu komplektu.
Veiciet izvēli zemāk

XTOOL D1

Augstākas precizitātes DIY lāzergravēšanas un griešanas mašīna



Labākais maza izmēra rūpnieciskais lieljaudas lāzergravētājs un griezējs biznesa iesācējiem / hobijiem / dizaineriem / māksliniekiem / mājražotājiem / profesionāļiem.

Labākas tehnoloģijas (industriālas kvalitātes tērauda ritenis un vārpsta / spriegošanas ritenis / sinhronā josta / saspiests gaismas punkts utt.) padara grebšanu precīzāku un cirsts darbus perfekti. Izmantojot humanizētākus dizainus, varat visu laiku koncentrēties uz savu darbu.

Augstas precizitātes griešana un gravēšana
Pieņemtais rūpnieciskās kvalitātes konstrukcijas dizains, xTool D1 kustības precizitāte var neticami sasniegt 0,01 mm . Ar 0,08*0,08 mm īpaši smalku saspiestu lāzera punktu vienmēr parādiet vislabākās detaļas gan gravējot, gan griežot.




Industriālas kvalitātes ALL-STEEL ritenis un vārpsta
Atšķirībā no citu lāzeriekārtu plastmasas tērauda, ​​ALL-STEEL ritenis un vārpsta ļauj xTool D1 strādāt ar lielāku precizitāti – 0,01 mm. Turklāt tas atbalsta vairāk nekā 100 000+ slīdēšanas reižu , un tā kalpošanas laiks ir 3 reizes ilgāks nekā plastmasas ritenim.



Spriegošanas ritenis un sinhronā siksna
Pievelkot sinhrono jostu ar spriegošanas riteņa regulētāju, tiek labi novērsta kustības sprauga, tiek samazināta mašīnas vibrācija un uzlabota kustības stabilitāte , lai gravējums saglabātos precīzs pat pie liela apstrādes ātruma.

* xTool ir pirmais zīmols savā klasē, kas izmanto slēgtas jostas, kas ļauj izvairīties no atkārtotas uzstādīšanas pēc jostas atslābšanas.



Smalkas vektorgrafikas gravēšana

Mērens sinhronās jostas spriegojums ir būtisks kustības precizitātei. Spriegošanas ritenis un sinhronā josta ļauj D1 lielā ātrumā iegravēt smalku vektorgrafiku.



0,02 mm atkārtotas pozicionēšanas precizitāte

Izturīgais konstrukcijas dizains padara D1 stabilāku, un atkārtotās pozicionēšanas precizitāte ir mazāka par 0,02 mm . Tas saglabā perfektu gravēšanas efektu pat pēc ilgstošas ​​lietošanas.

Labāks lāzers uzlabo griešanas un gravēšanas efektu



Izmantojiet novatorisku dubultā lāzera tehnoloģiju, lai apvienotu divus lāzera starus vienā vietā. Saspiestajai vietai ir lielāka jauda, ​​lielāka griešanas spēja, lielāks ātrums un labāks efekts ar tādu pašu elektrisko jaudu. 10 W dubultā lāzera xTool D1 jauda ir līdzvērtīga vienai lāzera 15 W lāzergriešanas iekārtai.

Koka un akrila griešana (viena PASS)






Izpētiet akrila skaistumu



* Ņemot vērā paša materiāla īpašības, pusvadītāju lāzers (zilais lāzers) var griezt tikai tumšus akrila materiālus.

Tieši gravējiet nerūsējošā tērauda metālu
Pārklājums nav nepieciešams - Ātrāks ātrums - Tumšāks iegravēts raksts



Īpaši smalka kompresijas vieta
Izmantojiet novatorisku kompresijas tehnoloģiju, lai padarītu vietu mazāku un jaudīgu — no 0,15 * 0,15 mm līdz 0,08 * 0,08 mm .




Precīzi nogriež līnijas un veido mazāk degšanas pēdu.



Smalku un skaidru līniju gravēšana līdz 0,06 mm.

Mazas detaļas. Liela Atšķirība.




The Risers

Izmantojiet papildu stāvvadus (nopērkami atsevišķi), lai palielinātu xTool D1 augstumu, lai atvieglotu augstāku objektu gravēšanu (izmantojiet 2 komplektus, lai palielinātu augstumu līdz 140 mm). Pielāgojiet savu skrituļdēli vai basketbolu, lai padarītu tos foršākus.



Vienkārša fokusa regulēšana

Veiciet tikai 3 darbības, lai 5 sekundēs pielāgotu fokusu. Pavelciet uz leju sākotnējo fokusa sviru, pabīdiet lāzera slīdni, lai fokusa svira būtu tuvu materiāla virsmai, atgūstiet fokusa sviru.



Liels gravēšanas laukums

Lielais 432*406 mm (17*16 collas) darba laukums, kas ir lielāks par A3 papīra izmēru, ļauj vienlaikus iegravēt vairāk rakstu. Viegli lietojams un efektīvāks.



Vairāki datu pārsūtīšanas veidi

Varat pārsūtīt datus, izmantojot Wi-Fi, USB kabeli, lielas ietilpības TF karti (lietošana bezsaistē) un izmantot D1 jebkurā laikā un vietā.

Rotācijas gravēšana



Pielāgojiet plašu cilindrisku materiālu klāstu ar rotējošo uzgali (nopērkams atsevišķi). Mēģiniet uzdāvināt krūzei vai beisbola nūjai pielāgotus rakstus! (Ar 2 stāvvadu komplektiem, lai iegravētu uz cilindriskiem materiāliem ar diametru 105 mm.)



Labāka programmatūra jūsu rīcībā



Ātri sāciet darbu ar mūsu lietotājam draudzīgo programmatūru: Laserbox Basic

Aprīkots ar specializētu programmatūru, xTool D1 ļauj nevainojami strādāt ar Windows / macOS / Android / iOS ierīcēm.



Savietojams ar nobriedušu gravēšanas programmatūru: LightBurn

Izkārtojuma, rediģēšanas un vadības programmatūra parastajam lāzera griezējam. Gravēšanas faila formāts atbalsta NC, BMP, JPG, PNG, DXF utt.

Ģeniālas idejas no xTool faniem






DAĻU SARAKSTS


14 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt