28392

Jauns produkts

Creality Laser Falcon Engraver-10W

379,94€

Tehniskie dati:



Salīdzinot ar CR-Laser Falcon 5W, jaunākajam CR-Laser Falcon 10W ir spēcīgāka gravēšanas un griešanas veiktspēja. Izmantojot uzlaboto LD+FAC+C-Lens tehnoloģiju, tas saspiež fokusa punktu tikai līdz 0,06 mm. Tas nozīmē asas un dziļas malas, kā arī tīrus gravējumus.

Svarīgākie:
- 0,06 mm Augsta precizitāte
- 12 mm Vienreizēja griešana
- 400 x 415 mm liela darbvieta
- Lietotājam draudzīgs dizains

Creality Laser Falcon Graver 10W
Salīdzinot ar CR-Laser Falcon 5W, jaunākajam CR-Laser Falcon 10W ir spēcīgāka gravēšanas un griešanas veiktspēja. Izmantojot uzlaboto LD+FAC+C-Lens tehnoloģiju, tas saspiež fokusa punktu tikai līdz 0,06 mm. Tas nozīmē asas un dziļas malas, kā arī tīrus gravējumus.

Uzlabota gravēšana un griešana
Uzlabotais 6 lēcu bloks saspiež fokusa punktu tikai līdz 0,06 mm. Tas sniedz sīkāku informāciju jūsu gravējumā. Gan griešana, gan gravēšana tagad ir spēcīgāka, pateicoties uzlabotajam 10 W lāzeram, kas atvieglo biezāku materiālu griešanu. Tas ar vienu piegājienu var izgriezt 12 mm koka plāksni un iegravēt rakstus uz tik cietiem objektiem kā nerūsējošais tērauds.

Padariet lietas ar mazāku problēmu
CR-Laser Falcon atbrīvojas no daudzām vadības pogām. Lāzergravētāju var darbināt tiešsaistē un bezsaistē. Bezsaistes darba stāvoklī lietotāji var importēt failu, izmantojot TF karti, un darbināt lāzera griezēju ar vienu pogu, kas ļauj priekšskatīt, sākt, apturēt vai pārtraukt gravēšanu un griešanu. Lieliski piemērots lietotājiem, lai to izmantotu telpās, ārā vai jebkurā vietā, kur viņi vēlas, bez savienojuma ar datoru. Turklāt 60% komponentu ir modulāri vieglākai un ātrākai montāžai.

Lielāks un saderīgs ar dažādiem materiāliem
Izmantojot 400 x 415 darba vietu, tas ļauj lietotājiem vienlaikus apstrādāt lielāku materiāla gabalu. Pateicoties stiprības palielināšanai, Falcon var izmantot dažādiem materiāliem. Elastīgi materiāli: papīrs, audums, āda, audumi uc Vidējas cietības materiāli: koks, bambuss, akrils, keramika uc Augstas cietības materiāli: matēts nerūsējošais tērauds, krāsota metāla virsma, anodēta virsma, tumša metāla virsma u.c.

Lietotājam draudzīgs dizains
Iebūvēts nolīdzinātājs līdz nolīdzināšanai graviera mašīnas korpusam ideālai gravēšanas konsistencei. Daudzlīmeņu fiksēta fokusa bloks, lai palīdzētu jums bez mērīšanas atrast piemērotu fokusa attālumu dažādiem materiālu dziļumiem. Mērīšanas skala uz asu profiliem, lai ātri noteiktu gravēšanas vietu un izmērītu gravējamā objekta izmēru.


11 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt