28886

Jauns produkts

Creality Laser Falcon 2 Engraver - 22W

922,02€

Tehniskie dati:



Creality Falcon2 22W lāzergravētājs, inovācijas visām lieliskajām idejām. Izmantojot tādas funkcijas kā trīskāršā uzraudzības sistēma, jauna integrēta gaisa palīgsistēma un bezsaistes dinamiskais priekšskatījums, Falcon 2 piedāvā drošāku, gudrāku un spēcīgāku lietošanu.

Svarīgākie:
- Biezāka griešana ar spēcīgāku jaudu
- 25000 mm/min Ātri augstākai produktivitātei
- Revolucionāra integrētā gaisa palīgsistēma
- Maģiska krāsaina gravēšana

Vairāk jaudas nekā jebkad agrāk
Lai izveidotu jaudīgu lāzeru, tiek izmantotas četras 6 vatu diodes. Tie ir komplektēti, izmantojot FAC tehnoloģiju. FAC apzīmē Fast-Axis Collimation, ti, dažādu gaismas avotu apvienošana paralēli viens otram vienā punktā, izmantojot saplūstošu objektīvu. Saspiestās lāzerdiodes palielina jaudu līdz 22 W, kas ar vienu piegājienu var sagriezt 15 mm koksni.



25000 mm/min Ātri augstākai produktivitātei
Pateicoties tā neticamajam ātrumam, Falcon 2 ļauj izveidot vairāk īsākā laikā. Gravēšanas ātrums Falcon 2 ir 25000 mm/min, kas palielina jūsu un jūsu projekta produktivitāti.

Revolucionāra integrētā gaisa palīgsistēma
Atšķirībā no saviem priekšgājējiem, Falcon 2 ir aprīkots ar integrētu gaisa palīgsistēmu – nav nepieciešams iegādāties un uzstādīt piederumus. manuāli regulējiet gaisa palīgsistēmu, izmantojot pogu, vai arī tā var automātiski pielāgot gaisa plūsmu caur LightBurn, lai noņemtu dūmus un aizsargātu lāzera objektīvu, nodrošinot tīrāku rezultātu.



Trīskāršās uzraudzības sistēmas
Apstrādājamo detaļu apstrādei ar spēcīgu lāzeru, protams, ir jānotiek, ievērojot noteiktus drošības pasākumus. Gravēšanas iekārta Falcon 2 tam piedāvā trīs tehnoloģijas.

Gaisa plūsmas uzraudzība: gaisa plūsmas monitors var atgādināt lietotājam, vai gaisa plūsma ir pietiekama.

Objektīva uzraudzība: iebūvētā objektīva piesārņojuma uzraudzības sistēma aktivizē trauksmi, ja objektīvs ir zināmā mērā netīrs, lai novērstu objektīva iznīcināšanu vai netīru iegriezumu vai gravējumu veidošanos.

Liesmas uzraudzība: kad tiek atklāta liesma, indikators mirgos sarkanā krāsā ar trauksmi, un iekārta nekavējoties apstāsies.



Pieci drošības aizsardzības līdzekļi
1. Divvirzienu robežslēdzis: ja lāzera galviņa atduras pret robežu, iekārta automātiski apstāsies un atskanēs skaņas signāls.
2. Aktīvās apturēšanas funkcija: iekārta pārtrauks darboties nejaušas sasvēršanās, apgriešanas vai nomešanas gadījumā, ar skaņas signālu un indikatora sūtīšanas brīdinājumu.
3. Drošības slēdzenes dizains: tikai profesionālai lietošanai.
4. Avārijas apturēšanas poga: ja darbības laikā rodas avārija, varat arī nekavējoties manuāli apturēt mašīnu.
5. Lāzera aizsargapvalks: izgatavots no augstas efektivitātes krāsaina filtra stikla materiāla, aizsargapvalks ap lāzera galvu efektīvi neļaus lāzeram apžilbināt acis.
Falcon 2 pielietojums
Gravēšanas un griešanas mašīnu Falcon 2 var izmantot ļoti dažādiem radošiem projektiem. Veidojot puzles, koka dekorācijas, mehāniskus vai motorizētus darinājumus un daudz ko citu, ierīce var precīzi un ātri griezt.

Gravēšanu var veikt uz dažādiem materiāliem, tostarp koka, akrila, ādas, flīzēm, stikla un metāla. Sākot ar vārda zīmi uz durvīm un beidzot ar suņa zīmi un mēbelēm, var daudz ko noformēt un izrotāt. Iespaidīgi ir arī attēli, kas sadedzināti uz koka vai ar lāzeru iestrādāti akrilā, un tos var dāvināt dažādos gadījumos.

Plaša saderība
Savietojams ar dažādām sistēmām, tostarp Windows un macOS sistēmām, un programmatūru, piemēram, LaserGRBL un LightBurn.



Pievienojiet dažas krāsas saviem darbiem un savai dzīvei
Kad nerūsējošais tērauds tiek uzkarsēts ar īpaši jaudīgu lāzera staru, metāla virsma fiziski reaģēs un radīs simtiem krāsu, atdzīvinot jūsu darbus.



Izmantojiet pieredzi tālāk
Silikona paliktņi: var manuāli precīzi noregulēt, lai tie atbilstu nelīdzeniem galdiem.

Regulējami stāvvadi: vairāku segmentu vienāda garuma stāvvadi augstuma palielināšanai, skrituļdēļu, basketbola bumbu un citu augstāku priekšmetu gravēšanai.

Integrēta kabeļu krātuve: saglabājiet to drošu un labi sakārtotu.

11 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt