4250-627044129

Jauns produkts

Darba galds Uwe 120cm

99,90€

-20%

79,92€

Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Vai meklējat labu un pieejamu darbagaldu? Ja jums vissvarīgākais ir praktiskums un vislabākās cenas un kvalitātes princips, tad ar šo darbagaldu esat atradis to, ko meklējat. DIYers nevar būt vieglāk. Šis darba galds ir ideāla virsma amatniecības un iepakošanas darbiem un remontdarbiem.
 
Izturīgais 120 cm garais koka dēlis tika pārklāts ar melamīna pārklājumu un ir 25 mm biezs, padarot to ārkārtīgi izturīgu!
 
Zem darba virsmas ir divas lielas glabāšanas zonas (kopējā kravnesība 70 kg katrā ), kur var uzglabāt apjomīgus instrumentus vai aprīkojumu, piemēram, lejkannas un urbjus. Divi starpplaukti ne tikai nodrošina darbagalda lielāku stabilitāti, bet arī piedāvā daudz vietas uzglabāšanai, ko var efektīvi izmantot un kuru augstums ir regulējams. Tas nozīmē, ka jūs varat vienkārši nolikt malā instrumentus, kas netiek izmantoti, un tie nav jātraucē, kamēr strādājat. Jūs varat pilnībā izmantot darba vietu.
 
Kopumā amatniecības galda izmēri ir aptuveni 120 x 60 x 92 (H) cm . Lai nodrošinātu īpašu stabilitāti un ilgmūžību, iepakošanas galds ir izgatavots no metāla un cinkots. Tas arī aizsargā darbagaldu no korozijas un mitruma .
 
Pateicoties pievienotajām montāžas instrukcijām, jūs varat salikt soliņu aptuveni 20 minūtēs. Papildus tam, protams, komplektā ir iekļauti arī visi nepieciešamie piederumi.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt