AM9060

Jauns produkts

Aeon Mira 9060

Īpaši ātra, moderna, vieglas lietošanas lāzera iekārta. AEON MIRA jauno lāzera iekārtu dizains tika izveidots Almira laboratorijā Stambulā, Turcijā. Iekārta tika radīta balstoties uz 10 gadu pieredzi un sadarbību ar esošiem lietotājiem. AEON MIRA ir vislabākā cenas un kvalitātes attiecība tirgū. Tā ir visefektīvākā, augstas kvalitātes maza izmēra lāzera gravēšanas iekārta. Pilna funkcionalitāte, elegants dizains un saprātīga cena, kvalitatīvam darbam, nelielā telpā.

Galvenie Parametri
Darba laukums:900 x 600 mm
Pieejamās jaudas:30W / 40W / 60W / 80W / 100W (Cena norādīta 40W iekārtai)
Galda Z ass regulēšana:100 mm
Gravēšanas ātrums:1500 mm / s
Griešanas ātrums:680 mm / sec
Gravēšanas objekta min. izmērs:1.0mm x 1.0mm
Precizitāte:4000 dPI
Griežamā materiāla biezums:
Lāzera caurules opcijas:Stikla / Metāla / Keramikas
Programmas un aprīkojums
Programmatūra:RDWorks / Aeon ProSMART
Atbalstītie attēlu formāti:DSP / PLT / BMP / DXF / AI / DWG utt.
Savietojamās programmas:CorelDraw / Photoshop / AutoCAD
Sarkanā punkta pozicionēšana:Ir
Auto fokuss:Ir
WiFi:Ir
Citi Parametri
Pievadmotoru tips:Digitālie soļu ar Japāņu gultņiem
Atdzesēšanas tips:Ūdens
Jaudas regulēšana:0-100%
Iekārtas dimensijas:1300 mm * 1010 mm * 490 mm
Iekārtas netto svars:150 kg
Iekārtas brutto svars:190 kg
Iepakojuma izmērs:1370 * 1050 * 590 mm
Spriegums:220V
Jauda:1200W
Materiāla rotācijas stipripnājums:Papildopcija
Piezīmes:
  • CENA IEKĻAUJ UZSTĀDĪŠANU UN IEVADAPMĀCĪBU RĪGAS RAJONĀ
  • Iespējams izgatavot Jūsu materiāla apstrādes paraugu

ĀTRĀKS PAR CITIEM

MIRA tika izveidots visefektīvākajam darbam. Pateicoties ātriem digitālajiem pakāpju motoriem, lineārajām vadotnēm un japāņu gultņiem, lāzers sasniedz gravējuma ātrumu līdz 1,5 m / s, un griešanas ātrums var sasniegt 500 mm / s ar 5G paātrinājumu.

'CLEANPACK' DIZAINS

Lielākā problēma darbā ar lāzeriekārtām ir putekļi un izmeši, kas rodas apstrādes procesā, un kuri pasliktina rezultātus un palēnina iekārtu. CleanPack tehnoloģija sasargā visas mehāniskās daļas un nodrošina lieliskus rezultātus, ātrgaitas darbību un paildzina iekārtas ilgtspējību.

KOMPAKTS 'VISS VIENĀ' DIZAINS

Lai visas komerciāli pieejamajās lāzeru sistēmas strādātu efektīvi, tām ir nepieciešams izvades ventilators, dzesēšanas sistēma un gaisa kompresors. MIRA ir aprīkoti ar šīm komponentēm jau ražošanas posmā, līdz ar to iekārtu nav nepieciešams papildus aprīkot pēc iegādes. Vienkārši uzlieciet to uz galda un strādājiet! MIRA LĀZERI IR VIENĪGĀS ŠĀDI APRĪKOTĀS IEKĀRTAS!

AEON ProSMART PROGRAMMATŪRA

Programmatūra AEON ProSMART ir lietotājam draudzīga un tai ir ērtas darbības funkcijas, kas mašīnas darbību padara vēl vienkāršāku. Programmatūra atbalsta visus pieejamos failu formātus un ļauj veikt tiešu darbu ar tādām programmām kā CorelDraw, Illustrator vai AutoCAD. Tiešās drukāšanas komandu var iestatīt arī, izmantojot saīsni: CTRL + P.

MULTIKOMUNIKĀCIJA

MIRA sērija tika izstrādāta, pamatojoties uz ātrgaitas daudz-sistēmu komunikāciju. Jūs varat izveidot savienojumu ar iekārtu, izmantojot WiFi, USB kabeli, caur LAN vai nosūtot datus izmantojot USB zibatmiņu. Ierīcēm ir iekšējā atmiņa ar ietilpību 256 MB, ērti lietojams panelis un krāsu displejs. Jūs varat strādāt pie tā pat bezsaistes režīmā un ja notiek pārrāvums elektroenerģijas piegādē, ierīce apstājas, nezaudējot datus.

EFEKTĪVA KONCEPTA DARBA GALDS

MIRA sērija standartā ir aprīkota šūnveida galdu, kas automātiski paceļas / nolaižas līdz 10 cm. Ar atveramu priekšu Jūs ērti varat ievietot lielākus materiālus iekārtā.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt