PXN27490

Jauns produkts

Kompakts darbnīcas putekļu sūcējs CW-matic

283,56€

Tehniskie dati:

Gudrs risinājums tīrai darba videi: ar tiešu savienojumu elektriskajiem instrumentiem no 25 līdz 2000 W. Putekļsūcējs darbojas tik ilgi, kamēr mašīna darbojas. Novērošanas laiks 5 sekundes pēc elektroinstrumenta izslēgšanas.
Vienmērīga darbība ar augstu sūkšanas jaudu. Ar lielu rievotu filtru, kas izgatavots no POLIPROPILĒNA, kas jātīra un jāmazgā manuāli. Papildu smalku putekļu papīra filtrs (nav būtisks šai funkcijai). Tvertni var viegli iztukšot, noņemot ierīces vāku ar motora bloku. Pūšanas funkcija pieejama, uzstādot atpakaļ vakuuma šļūteni. Piemērots arī šķidrumu sūkšanai. Komplektā ar 3,5 m vakuuma šļūteni, 2-daļīgu alumīnija vakuuma cauruli (98cm), grīdas uzgali, birstes uzgali, spraugas uzgali un adapteri savienošanai ar standarta adapteri visām šādām aprīkotām PROXXON mašīnām. Iekļauts praktisks turētājs sūkšanas savienojumam (apraksts kreisajā pusē). Komplektā ar 6 smalku putekļu papīra filtriem.

Tehniskie dati:

230V. 1100W. Savienojums elektroinstrumentiem no 25 līdz 2000W. Tvertne 18l. Ar 5m savienojuma kabeli.
Tiekamies vietnē YouTube!

Praktisks sprauslas turētājs, kas iekļauts piegādes komplektācijā:
Putekļsūcēja šļūtenes noturēšanai, ievietojot turētāja 20 mm adapteri universālajā turētājā UHZ vai saspiežot tā siksnu jebkurā skrūvspīlē.
Smalku putekļu papīra filtrs CW-matic
Papildu filtra funkcijai. Šķidrumu sūkšanas laikā tas ir jānoņem.
Nr 27494 5 gab€ 15.77
Rievots filtrs priekš CW-matic
Izgatavots no polipropilēna. Var tīrīt sausu vai mitru.
Nr 27492 5 gab€ 25.82

3 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt