BrikStar70

Jauns produkts

Briketēšanas prese STILER BrikStar70

Tehniskie dati:

Specifikācija:

Briketes izmanto, cita starpā, kā degvielu vai kā uzliesmojošu līdzekli (piem., kurināšanai).
Pēdējā laikā arvien populārākas kļūst briketes, kas izgatavotas no visa veida lauksaimniecības atkritumiem. Tas ļauj ražot lētāku un zaļāku enerģiju, kas palīdz samazināt toksisko vielu emisiju vidē.
Zāģu skaidas, skaidas un putekļi, sasmalcinātas enerģijas kultūras, salmi, siens, pelavas, sasmalcināts papīrs, cigarešu tūbiņas, poliuretāns un citi. Visi materiāli var būt arī putekļu veidā. Piemērots mitrums ir no 8% līdz 15% , dažiem veidiem tikai 11% .
Materiāla izmērs mazāks par 15 mm , salmu atkritumiem 30 mm , sasmalcinātu materiālu gadījumā 10 mm zāģu skaidu veidā.
Standartā briketei ir cilindra forma ar šķērsgriezumu 55 vai 65 mm , garums no 30 līdz 70 mm , siltumspēja 15-18 MJ/kg . Tos var sadedzināt visa veida krāsnīs, katlos un cietā kurināmā sadedzināšanas iekārtās. Gāzes katlos labāk izmantot to augsto siltumspēju.
Briketē nav nekādu saistvielu, un briketes forma tiek iegūta tikai pateicoties spiedienam, kas rodas cilindriskajā presē, gan materiāla pretestības, gan arī paaugstinātas presēšanas vienības temperatūras dēļ.
Briketēšanas prese BRIKSTAR30 ir aprīkota ar minimālā materiāla līmeņa sensoru, kas kontrolē iekārtas automātisku ieslēgšanos un izslēgšanu un tādējādi novērš nevajadzīgu iekārtas lietošanu.
Iekārtai ir vienkāršs lietotāja interfeiss, arī poļu valodā.
Komplektā ar mašīnu ir elkoņi, pateicoties kuriem Jūs varat savienot iekārtu ar statīvu sistēmu ar somām. Mašīnai iespējams iegādāties statīvus, pateicoties kuriem brikete no mašīnas automātiski nonāks maisos. Var izvēlēties no statīviem: mehāniskie, kuriem nav nepieciešama jauda, ​​6 somām un rotējošie statīvi 6 un 10 somām, arī versijā ar svariem.
Mašīna standarta aprīkojumā ir aprīkota ar 1 m³ uzlādes tvertni
Mašīnu iespējams aprīkot arī ar grozu ar ietilpību 2m³ un 3m³
Mašīnu pēc izvēles var aprīkot ar hidrauliskās eļļas dzesēšanas sistēmu, pateicoties kurai tā varēs strādāt bez apstāšanās.





Tehniskie dati:

Briketes diametrs (mm)65
Brikešu tilpums (m³ / kg)900-1100
Efektivitāte (kg/h) ± 10%50-80
Jauda (kW)5,4
Materiāla līmeņa sensors
Eļļas dzesēšanas sistēmaOpcija
Piltuves tilpums / mašīnas svars (m³ / kg)1/840
2/905
3/1025
Apstrādājamā materiāla mitrums8% - 15%
Darba spiediens180 bāri
Hidrauliskās sistēmas darba temperatūra60°C
Apkārtējās vides temperatūra5-35 ° C


8 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt