23670

Jauns produkts

ZORTRAX APOLLER

6 757,85€

Tehniskie dati:

- Zortrax M200 Plus 3D printeris
- Strāvas kabelis
- SD karte un USB SD karšu lasītājs
- Z-Suite programmatūra (bezmaksas tiešsaistes instalēšana)
- Pamata Lietošanas instrukcija
- 1 Z-UltraT Ivory kvēldiega spole
- Kvēldiega virzošā caurule
- Drošības cimdi un brilles
- Griešanas nazis un skalpelis
- Alens Kīss
- Sprauslas atslēga un sprauslas adata
- Knaibles
- Lāpstiņa un pincete
- Servisa smērviela
 
Automātiska pēcapstrāde ar Zortrax Apoller — inteliģents iztvaicētājs, kas izlīdzina jūsu 3D izdrukas
Zortrax Apoller ir vieda tvaika izlīdzināšanas ierīce, kas automātiski izlīdzina redzamos FFF/FDM-3D izdruku slāņus. Šis viedais iztvaicētājs darbojas gan ar acetonu, gan ar MEK. Izlīdzināšanas process ir pilnībā automatizēts, un to kontrolē viedi patentēti algoritmi. Tie vienmēr precīzi kontrolē un regulē šķīdinātāja tvaiku temperatūru, spiedienu un koncentrāciju Apollor ierīcē.
 
Pirmkārt, jūsu modelis ir jāievieto izlīdzināšanas kamerā. Pēc tam kameru pietiekami uzkarsē, lai iztvaikotu šķīdinātāju Apollo iekšpusē. Pēc tam tvaiki tiek virzīti uz augšu, lai vienmērīgi pārklātu jūsu komponentu.
 
Šķīdinātāja tvaiki kondensējas uz objektu virsmām un atstāj spīdīgu vai matētu virsmu atkarībā no izmantotā kvēldiega. Kad izlīdzināšanas process ir gatavs, Zortrax Apoller izžāvē jūsu 3D izdrukas. Tātad viņi ir gatavi doties tieši ārā no kameras.
 
Visu 4 tipisku FFF/FDM 3D printeru iknedēļas ražošanu var automātiski izlīdzināt vienas dienas laikā. Drošības sistēmas ir izstrādātas tā, lai atbilstu stingrajām ATEX direktīvas 2014/34/EK prasībām par iekārtu kontroli, kas paredzētas lietošanai sprādzienbīstamā vidē.
 
Galvenās Zortrax Apollor īpašības:
- 300x250x250 mm celtniecības kamera ar iztvaicētāju
- Zortrax SVS tehnoloģija
- MEK un acetona saderība
- Intuitīva pieskāriena virsma
- Wifi un Ethernet savienojums
- Izmantojiet savu Apoller ar Z-ABS, Z-ULTRAT, Z-ULTRAT Plus, Z-ASA Pro un Z-HIPS
- Saderība ar ārējiem materiāliem, piemēram, ABS, ASA un HIPS
 
Ātrums un ērta lietošana 3D izdruku pēcapstrādei
Jūsu modeļi ir jāievieto dubulti noslēgtā izlīdzināšanas kamerā ar izmēru 300x250x250 mm. Pēc tam iestatījumi tiek atlasīti, izmantojot intuitīvu skārienekrānu. Kad tas ir izdarīts, Zortrax Apoller aizņem tikai 3 stundas, lai vienmērīgi izlīdzinātu visus modeļus savā kamerā.
 
SVS tehnoloģija
Zortrax Apoller SVS tehnoloģija ir balstīta uz progresīviem patentētiem algoritmiem, kas mēra un kontrolē šķīdinātāja tvaiku temperatūru, spiedienu un koncentrāciju dubultā hermētiskā izlīdzināšanas kamerā. Spiediens kamerā visu laiku tiek uzturēts zem apkārtējā spiediena. Tas neļauj kaitīgiem tvaikiem izkļūt un kaitēt jūsu veselībai.
 
Kvalitāte un efektivitāte
Izgarojumi izlīdzināšanas kamerā tiek cirkulēti uz augšu, lai vienmērīgi pārklātu jūsu modeļus. Vienmērīgais miglas sadalījums nodrošina visu virsmu vienmērīgu mitrināšanu un ķīmiski izlīdzināšanu. Kad izlīdzināšanas process ir pabeigts, Zortrax Apoller pazemina temperatūru uzstādīšanas telpā, kondensē lieko šķīdinātāju un tiek atgriezts tvertnē. 300 ml acetona vai MEK pudeli var izmantot atkārtoti vairākiem izlīdzinājumiem. Tas ietaupa izmaksas un maksimāli ietaupa resursus.
 
Sertificēta visa procesa drošība
Zortrax Apoller ir uzticamas drošības sistēmas ar vairākiem dublēšanas līmeņiem. Tas atbilst augstajām ATEX direktīvas 2014/34/EC prasībām attiecībā uz potenciāli sprādzienbīstamas vides ierīču kontroli. Izmantojiet Zortrax Apoller viegli un droši savā darbnīcā.
 
Plašs lietojumu un savietojamības klāsts
Zortrax Apoller darbojas gan ar acetonu, gan ar butanonu (MEK). Šie ir visplašāk izmantotie un izmaksu ziņā efektīvākie šķīdinātāji. Šī novatoriskā ierīce var izlīdzināt jūsu modeļus, kas drukāti 3D ar Z-ABS, Z-ULTRAT, Z-ULTRAT Plus, Z-ASA Pro un Z-HIPS 3D. Pārstrādājiet arī detaļas, kas izgatavotas no trešo pušu materiāliem ar līdzīgām īpašībām.
 
- Uzlabota tvaika cikla sistēma
- ATEX saderīgas drošības sistēmas
 
Saderīgi pavedieni:
- ABS
- KĀ
- GURNI
 
Saderīgi šķīdinātāji:
- Acetons
- Butanons (MEK)
 
Saderīgi Zortrax pavedieni:
- Z-ABS
- Z-HIPS
- Z-ULTRAT
- Z-ULTRAT Plus
- Z-ASA Pro
 
Automātiski pēcapstrādājiet savas 3D izdrukas ar Zortrax Apoller. Tas ir inteliģents iztvaicētājs, kas ar tvaiku izlīdzina jūsu 3D izdrukas.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt