20480

Jauns produkts

3D pildspalvas MYRIWELL 1.75mm, LCD

48,76€

Tehniskie dati:

Ražošanas ātrums: līdz 65 ms (regulējams)
Ekstrūzijas temperatūra: 60 °C ~ 230 °C
Temperatūra: 40 °C ~ 60 °C
Sprauslas diametrs: 0,4 mm
Svars: 65 g

Iegādājieties Myriwell 3D drukāšanas pildspalvu ar LCD displeju — ideāli piemērots 1,75 mm kvēldiegam
Šeit nāk parocīgā Myriwell 3D pildspalva. Tas ir aprīkots ar displeju un sniedz vienkāršu ievadu 3D drukāšanā. Mazie izmēri, lielas funkcijas ar šo mazo barošanas bloku. Iegādājieties Myriwell 3D drukāšanas pildspalvu un iegūstiet 3D pildspalvu ar LCD displeju par ļoti labu cenas un veiktspējas attiecību. Sāciet 3D drukāšanu ar šo izdevīgo 3D pildspalvu.

Produkta īpašības Myriwell 3D drukas pildspalva:
Ērts, viegli lietojams un ideāli piemērots iesācējiem
Ļoti laba cenas un veiktspējas attiecība
Viegli transportējams – lūdzu tikai aukstā stāvoklī
LCD displejs temperatūras kontrolei
3D drukāšana ir ļoti jautra. Protams, jūs varat iegādāties arī daudz dārgāku 3D printeri, lai izveidotu lieliskus modeļus. Jums būs nepieciešams lielāks budžets, CAD dati un nedaudz vietas.

Vēl viens 3D printeru trūkums salīdzinājumā ar parocīgajām 3D pildspalvām ir to izmērs. Lai gan jūs nevarat nēsāt lielu 3D printeri, jūs vienmēr varat nēsāt līdzi savu parocīgo 3D pildspalvu. Šīs ierīces ir pietiekami mazas, lai tās ieliktu mugursomā — tiklīdz tā atdziest — un pietiekami lielas, lai izveidotu modeļus un ātri īstenotu jūsu idejas. MyRiwell 3D-Pen no 3D Prima ir ļoti lēta un jaudīga 3D drukāšanas pildspalva.

Nospiediet pogu, kas atrodas sānos, un ar šo 3D pildspalvu varat zīmēt uz virsmas vai pat plānā gaisā. Izveidojiet vēlamo modeli jebkurā izmērā, kādu vien varat iedomāties. Jaunā Myriwell pildspalva ir aprīkota arī ar LCD displeju, lai jūs varētu viegli nolasīt temperatūru. Tas arī ļauj viegli nomainīt kvēldiegu. Vienkārši ievietojiet 3D pildspalvu ar ABS vai PLA (iekļauts paraugs) un sāciet!

3 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt